CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 31 December 2011

~ Happy New Year 2012 ~

Hye you all .. ♥ Salam and Good New year 2012 to all of you ..♥

oh dear ..

Para Blogger sume ..
♥ muahhh


          My dream is,to enter University this september in year 2012 .. Also to make myself become more good and best this year from year 2011 ... So guys,try be the best in this year.. My advice is,make something the magic that can change your whole life .

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 



            I wanna wish to all of you .. Happy celebrate New Year 2012 later .. so guys,dont forget about our midnight .. exact 12.00 A.m,all of you should be pray to make your wishes and dream will be come true .. Try to be more better or good or best in year 2012 from this year .. so guys,i wanna to apologize under all my mistake to all of you ..  i'm so sorry about my behave if that to much ,rough or become rude in all my comment or whatever ..  

I hope You guys not forgetten our friends and bestfriends  too .. hhahha ..
loves you all ... mmmuuuaaaahhhhh 

i'm so sorry if i have wrong word or write in this post .. heheh

mmmuuuuaaahhhhhhhh 
i'm really love all of you .. my besties .. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 






Happy  New Year 2012

All My Friends and My Family ..

Raja Muhammad Adiwira Jauhari




Saturday, 24 December 2011

My New Family ..


Hurm .. memang susah kalau jadi seorang royal prince .. lebih-II lagi kalu putera mahkota .. kalau boleh,saya tak nak jadi seorang prince .. Tapi,nasib baik saya hanya lah half prince .. that mean , saya boleh bebas bersosial .. tak macam putera mahkota yang lain .. Hidup saya nie tak ubah burung dalam sangkar because my parent do not allowed me to going out for social .. But , saya tetap nak keluar denagn kawan-II .. hehe
       
         Well .. you know what .. having a perfect family is my dream .. My family now has be perfect because they are my own family members .. and now , i found some new members to a part for my family .. Jewellery Family or Keluarga Jauhari .. my family included by Royal Family and "Normal" Family .. hahah .. when i know them , i think that they can change my life now so that i can know how to be social with all people .. 

So, i hope they can change my life to make me happy in this world before i'm going to the other "World" .. now,i'm a prince .. one day i'll be a king .. so, i need support from all my frinds and my family too to free me  go .. i wish that our relationship we'll be everlast forever .. 

           "Ya Allah.. Kau jagalah hubungan kami agar tidak menimbulkan segala perbalahan antara keluarga kami ..  dan aku mohon pada-Mu,Ya Allah.. jauhkanlah segala sikap negatif dan mazmumah dari diri kami ini ..aku sayangi mereka dan Engkau berilah aku petunjuk agar aku dapat menjadi seorang Raja Jauhari yg adil dan saksama dalam menjalankan tanggungjawab ku kepada seluruh ahli keluargaku ... Amin Yarabbula'lamin".

Hey guys .. i'm forget about this .. wanna know who are my family members that i'm talking about??? let me introduce them .


                                                            AHLI KELUARGA JAUHARI



Syeikh Putera Afizal

\



Aira Airaa

Tengku Affef Hykal

Tengku Faiz

Tengku Farah Evan's

Tengku Zefry Ikmal Evan's

Tengku Syafiq Farizal

Tengku Zhariff Akmal
Siti Khadijah
Our Family

Our Family

Badrul Amin

Tuesday, 20 December 2011

Terasa Kesannya ...

Wow .. sya tak sangka dia akan **** dekat **** saya .. terasa ooo kesan dia tu .. i thought he want whisper at my ear but the true is,he want **** me ... how amazing him ..

           Well ... i really want he do that but at least,tell me first ... i'll give him to do that .. of course i'm not but i'm really so happy he **** me .. hahah .he's crazy guy ...
hurm ... i hope he do that again and again ... i **** him so much .. i my true friend .. oh my God .. i hope we'll get along forever .. hehe 

That all from me ... Thank you ... ;) 

Raja Adi Adiwira


Saturday, 17 December 2011

Hurmmm .. Kawan??

Ahhahahahhhhahaha .. tak semua kawan itu baik dan tak emua kawan itu jahat .. (ehh .. tol ker nie ..) ..
Bagi sye sme jak dowg tu .. Cam dulu lah yer (nx cite nie .. ) ..sye men ade ramai kwn2 cm skunx nie .. because of what?? because saya tak pandai bergaul dengan orang and selalu salah pilih kawan .. 
                                         
                          Then, saya tak boley bezakan antara kawan yang baik dengan kawan yang jahat .. apa boleh buat,blom matang lagi .. still muda .. hehe  .. After year by year,saya baru tau how tu describe semua persoalan dalam fikiran saya .. wow .. susah gax nie nx kenal btol2 kawan2 yg baik nie .. bile sye wt research,i know that , yang baiklah jahat dan yang jahat itulah yang baik .. (terbukti) ..

hah .. memang kelakar lah tgk gelagat kwn2 tu .. tak sngka cm tu rupenyer .. tak pelah . asalkan kita pnadai pilih kawan yang betol , InsyaAllah , pasti tak akan dapat apa-apa masalah ..  and now , i can bezakan mama kawan yang baik dan mana kawan yang jahat (tp,maybe tak jahat sangat kowt kn .. ) ..

Happy Family best ever ..
                                                                                                                                                   












                                                                                                                                  The End ..

Thursday, 15 December 2011

Kenangan Terakhir kt sklh ....

Rindu asenyer bile meninggalkan SMK Seri Desa,Tanjong Karang ,Kuala Selangor .. nper cepat cgt mse berlalu .. sye bwu nx enjoy2 time sklh ..
                                                  Aduhai .. wht should i do for buang sume perasaan rindu sye nie .. nie kali kedua sye malangkah keluar dr sklh sye .. kali pertame time 2009 n now kali kedua taon 2011 ..
wow.. tht's amazing ... hurm ..
so guys, i hope memory yg sye ade now  akan dpt m'jd kngn yg plg manis drpd kngn after SPM dulu .. i know tht,sper2 yg sebaye n form 6 cm sye msti ase rndu kt sklh n kwn2 .. and i'm sure tht,they also just like me .. memories  2011 is more better thn memories 2009 ..







ngn kwn2 boyz ..  Royal Money and Young Money Organisation ..







kwn2 6 Atas Perniagaan 2011 ..

me and my close friend ...

Hana,Kyra and Nana ..

Kawan2 sekelas ..

Me ang Cikgu Missinon .. My lovely teacher ..


6 Atas Perniagaan 2011 ..

Maen sep2 tiang ker aper nie ..

My Happy Family 2011 .. The best family ever i have ..

About me ..

Hye everyone ..
sory lah .. orang bru .. heheh ..
saper2 yg ade blog tu,minx tolong ajar adi yer .. x pndai sgt nie... heh